Arkivat e etiketave: Pushtimi

RaptureWorld Conquest – Mashtrime&Hack

The End is coming! Bombard the globe with devastating miracles and decimate the enemy civilizations. Guide swarms of armies to dominate the planet and catch your people up to heaven! Shpejt, frantic, global population annihilation! ==================== Features– Fast, simple RTS gameplay – squeezing 3000 years of civilization into a 5 minute blitz– 12 devastating miracles… Lexo më shumë »

Tower Conquest: Mbrojtja e Kullës – Mashtrime&Hack

Venture into the world of Tower Conquest in your search for eternal glory! Recruit and evolve the perfect army to go into battle and destroy opposing towers. Explore endless worlds and defeat enemies to earn treasure, increase your strength, and dominate the Player Leagues in this exciting strategy game! Karakteristikat e lojës:● Five separate factions comprised… Lexo më shumë »

Enigma & Pushtimi – Mashtrime&Hack

The once glorious Saurland was fallen under the Undead Army’s attack.Darkness and flames follow their path of carnage; their reign of terror devoured all hope.The dead were brought back to life, and the horrific legion expands.The whole continent is on the brink of destruction.Humans, Kukudhët, Xhuxhët, and all the other races laid aside their differences… Lexo më shumë »

Origjina e dinastisë: Pushtimi – Mashtrime&Hack

Origjina e dinastisë: Conquest është vepra më e re "Dynasty Origins" nga Youzu Games. Me një 4 të personalizueshëm×4 faqosje, gjeneralë dhe aleanca të reja të shquara, komandoni dhe pushtoni rrugën tuaj për në fron! 【Personalizoni formimin tuaj】Personalizoni formimin tuaj, dhe strategji para betejave! Një 4 e re×4 faqosja që përmbys strategjitë tradicionale të kartave është këtu. Në këtë lojë, tre… Lexo më shumë »

Lufta e Kullës – Pushtimi taktik mashtron&Hack

BEAUTIFULLY SYMMETRICAL WARFARE! 🪖 Turn the tide and win the war in this elegantly simple casual tactics game that’s guaranteed to appeal to all armchair commanders and pocket Napoleons. Head into battle with a single 👉 swipe and watch your little warriors eliminate the enemy, allocating your cute little forces with skill and precision to… Lexo më shumë »

Milion Lordë: Pushtimi i Mbretërisë – Strategjia e Luftës MMO Cheats&Hack

Million Lords është një strategji mobile MMO ndryshe nga çdo tjetër me theks në artin e luftës dhe pushtimin në kohë reale. Luani vetëm ose me miqtë tuaj, takoni lojtarë të tjerë dhe formoni një klan për t'u argëtuar duke pushtuar botën pranë tyre!Përparoni dhe zhvilloni në mënyrë të fshehtë strategji së bashku, jepini një dorë klanit tuaj ... Lexo më shumë »