Arkivat e etiketave: Deck

Shadow Deck: Magic Heroes CCG Cheats&Hack

Shadow Deck is multiplayer turn-based card game. Battle in epic arena with real opponents. Collect unique cards and prepare the best Shadow deck for dueling. Win buddyfight in online battlegrounds. Enjoy magic heroes RPG free-to-play card games and award-winning game. In this best action strategic ccg card game you fight online duels against real opponent… Lexo më shumë »

Kuvertë e magjepsur Solitaire – Mashtrime&Hack

Bashkohuni me një shok të ri, Daniel Perigrif, në këtë lojë magjepsëse me letra dhe udhëtim Solitare, ndërsa ai lufton me guxim për të zgjidhur misterin dhe për të rimarrë trashëgiminë e tij familjare!Një zhdukje misterioze e familjes Peregriff…Një i ri entuziast, Daniel Peregriff, i vendosur për të zbuluar historinë e zhdukjes së paraardhësve të tij… Një sekret i kuvertës së magjepsur… Lexo më shumë »

Dreq kuvertë – Mashtrime&Hack

Heck Deck është një lojë me letra bullet hell ku të gjithë plumbat janë letra dhe koha përparon vetëm ndërsa lëvizni. Eksploroni 5 faza plot me armiq dhe bos unikë, zbuloni dhjetëra karta, dhe vizitoni dyqanet për të blerë dhe shitur karta për shëndetin! gjatë gjithë kohës 5 faza të ndryshme, Heck Deck do të sfidojë saktësinë tuaj dhe… Lexo më shumë »

Dungeon me një kuvertë – Mashtrime&Hack

“Siç kemi pritur nga Handelabra, versioni dixhital është i përsosur.” – David Neumann, StatelyPlay.com "One Deck Dungeon ofron një pasuri të lojës strategjike." – Kristian Valentin, AppSpy.com "Një zvarritës çuditërisht i thellë në burg me vendime jetike që duhen marrë në çdo hap." – PixelatedCardboard.com =============================== Thirrje aventure… por nuk keni gjithmonë kohë për të… Lexo më shumë »

Kujdestarët e Kartave: Ndërtimi i kuvertës Roguelike Card Loja Hipur&Hack

Card Guardians është një lojë RPG për ndërtimin e kuvertës roguelike ku çdo vendim dhe kartë mund të kthejë valën në një betejë. Pushtoni kartat e reja, ndërtoni kuvertë të reja, dhe luftoni shumë të ndryshme, armiq gjithnjë e më të fuqishëm. Eksploroni një botë roguelike të quajtur Valentia, ku Ruajtësit ruajtën paqen për mijëra vjet derisa erdhi Dita e Kaosit. Ajo… Lexo më shumë »

Dungeon & Vajzat: Card Battle RPG | Build your Deck Cheats&Hack

Seek cute girl partners and defeat the monster & boss!Super fun, classic & original Card RPG!Off-line game (without an internet connection, No Wi-fi) loja e mbështetur. ▶ Is it possible to look for romance in dungeons?– You can seek special partners and upgrade your levels together. ▶ Use the randomly generated cards to explore dungeons!– It’s… Lexo më shumë »