Arkivat e etiketave: Derby

Derby Stallion: Mjeshtra – Mashtrime&Hack

Seriali Derby Stallion është shitur 9 milion kopje! Çfarë është Derby Stallion: Mjeshtra?Derby Stallion: Masters është loja më e fundit e serisë Derby Stallion. Është një lojë simuluese e garave me kuaj që synon mbarështimin e kuajve më të fortë. Lojtarët do të jenë pronarë kuajsh që shumohen, gara me tren, dhe organizojini ata të marrin pjesë në gara dhe… Lexo më shumë »

Crash CarsA Physics Smashing Demolition Derby Cheats&Hack

Buckle your seatbelts and rev your engine… then crash into total DESTRUCTION! Do you have a desire for speed? Would your friends call you a grease monkey? Do you love racing street cars, classic cars, and derby cars? This is better than your weekend morning “Cars and Coffee” meetupthis is the ultimate physics… Lexo më shumë »