Arkivat e etiketave: Fighting

Dark Steel: Medieval Fighting – Mashtrime&Hack

Shatter your chains, fight, and seek revenge against those who kept you enslaved for years. Kalorës, Warrior or Assassin, choose your class wisely and face hundreds of enemies in this fabulous medieval combat game with impressive 3D graphics and realistic physics.Make the most of your mobile device and fight as if you were playing on… Lexo më shumë »

Fighting Fantasy Classics – text based story game Cheats&Hack

Ready your sword, pack your provisions and prepare to embark upon text based fantasy quests of epic proportions where YOU choose what happens next! Journey a magical realm, choose your path, fight monsters and unravel mysteries in Fighting Fantasy Classics – text-based role playing adventures remastered. Every choice you make matters. FREE ADVENTURE BOOK FOR… Lexo më shumë »

Skullgirls: Fighting RPG – Mashtrime&Hack

Far and away the best mobile fighting game out there.” – ToucharcadeThis game is perfect for fighting game lovers.” – Dispatch Skullgirls is a 2D Fighting RPG packed with unique, colorful characters to collect, përmirësimin, and customize as you search for the mysterious SKULLGIRL! STUNNING 2D ANIMATIONThousands of frames of carefully hand-drawn 2D animation delivers… Lexo më shumë »

MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Cheats&Hack

Experience the over-the-top, visceral fighting action of MORTAL KOMBAT! Bring the power of next-gen gaming to your mobile and tablet device with this visually stunning fighting and card collection game. Assemble an elite team of Mortal Kombat warriors and prove yourself in the greatest fighting tournament on Earth! MK11 CHARACTERSThe MK11 team is extremely versatile,... Lexo më shumë »

Wizard Legend: Fighting Master – Mashtrime&Hack

About the GameWizard Legend: Fighting Master is a Roguelike action game. Ka më shumë se 50 magic skills in the game and 5 magic elements. The different combinations of magic skills will create different battle styles. Përveç kësaj, the mass amount of artifacts with various effects will make the battle unlimited. StoryThe favorite food of the… Lexo më shumë »

Luftimi i Poppy Stickman – Mashtrime&Hack

A jeni adhurues i një loje supreme luftarake stickman? Ju shijoni luftimet me shkopinj që bien në sy, e drejte? Le të kërcejmë të luftojmë dhe të jemi shkopiku suprem në këtë lojë të fundit luftarake stickman! Luftimi i Poppy Stickman – Luftëtarët Stickman: lojë zbavitëse dhe problematike beat'em'up me fizikë realiste dhe lojë të fortë. Me kontrolle të thjeshta mund të… Lexo më shumë »

Burgu:Lojë luftarake komando – Mashtrime&Hack

Lojërat luftarake pëlqehen kur ka mjedise të mira luftarake. Ashtu si shumë lojëra me qitje ku lufta është një pjesë thelbësore e lojës, lojërat luftarake janë të njohura për fuqinë e muskujve, siç është cilësia dhe fuqia e armës në lojërat me qitje. Ju jeni një kampion i lojës Commando Fighting nëse keni fuqi të fortë… Lexo më shumë »

Duel: Epic Fighting Lojra PVP Cheats&Hack

Shijoni një përvojë unike të lojërave luftarake, Duels është një lojë RPG PVP pa energji të lartë (1vs1), por me një ndryshim: sistemi unik i betejës automatike do të thotë që çdokush mund të luajë dhe të luftojë përbindëshat. Zgjidhni luftëtarin tuaj të preferuar mesjetar / luftëtar, përdorni armët dhe përgatituni për betejat epike në arenën e klanit me shumë lojtarë në internet! Zhytuni në… Lexo më shumë »