Arkivat e etiketave: lojë

Yellow Baby: 456 Survival Loja Cheats&Hack

“Të gjithë lojtarët, kushtojini vëmendje: loja është gati të fillojë!!! Dëshironi të jeni numri i pjesëmarrësit 456? Bëhu i vetmi që fiton 45.6$ billion Golden Pig Bank by eliminating all other competitors. Kaloni të gjitha nivelet për t'u bërë kampion dhe për të marrë çmimin tuaj të merituar. Bej kujdes, Yellow Evil is watching.… Lexo më shumë »

Nonstop Game: RPG e papunë – Mashtrime&Hack

A super cool cyber raid 3D idle RPG, fun for all with low commitment! [Worldview]Catastrophe befalls, the end of the world is impending, and mankind is on the brink of extinction?!?!Who is the mastermind behind the virus, Sacred Beasts, the humungous crystal building, and those fearsome mechanical monsters?The five pillars of powerMech, Bio,... Lexo më shumë »

Mommy Spider: Lojë mbijetese – Mashtrime&Hack

Terrible things have happened. You’re in grave dangerReady to explore a super extraordinary journey with Mommy Long Legs Spider horror? Luaj një seri lojërash të shpejta në modalitetin e sfidës së mbijetesës. The rule is simple: beat all other players and be the last survivor in the final round! But you’d better be careful cuz Mommy… Lexo më shumë »