Arkivat e etiketave: Garbage

Kovë mbeturinash Fëmijë : The Game Cheats&Hack

Garbage Pail Kids™ janë këtu! Shtrëngoni dhëmbët ndërsa ikonat e këqia të viteve 80 bëhen gati për të luftuar në këtë RPG aksioni jashtëzakonisht argëtues.. Ndërtoni ekipin përfundimtar të kartave tuaja të preferuara me personazhe origjinalë të lëshuar nga Topps në vitet 1980 dhe më gjerë. Plotësisht i animuar si kurrë më parë, këta fëmijë të çuditshëm… Lexo më shumë »