Arkivat e etiketave: Money

Destiny Run: Rich Race Money Cheats&Hack

Kjo lojë është shumë më tepër se një e zakonshme “të varfër apo të pasur” garë vrapimi. Fitoni para, fitoni argëtim. This free game is popular to luajnë me shokët!A mund të bëheni kampion i garës për një miliarder? Gati për të dëgjuar zhurmën e parave të monedhës që derdhen në llogarinë tuaj. 🎮 HOW TO PLAY 🎮Choose characters you… Lexo më shumë »

Crazy Cut Money – Mashtrime&Hack

This is a fun money cutting game,you can use all kinds of flying knives to cut money.Different levels are waiting for you to challenge and enjoy the fun of collecting money!In this knife app,you can use the knife to cut banknotes.There are 48 kinds of knives for you to choose from. Si të luani?1.Tap the screen to fly out of the tool;2.Perfectly hit the banknotes,cut the banknotes to get a lot of banknotes,the more banknotes cut at one time,the more game coins you get!

Poppy Money Run: Rich Race 3D Cheats&Hack

Kjo lojë është shumë më tepër se një e zakonshme “të varfër apo të pasur” garë vrapimi. Fitoni para, fitoni argëtim. This free game is popular to luajnë me shokët!A mund të bëheni kampion i garës për një miliarder? Gati për të dëgjuar zhurmën e parave të monedhës që derdhen në llogarinë tuaj. SI T TO LUAJ – Zgjidhni personazhet që dëshironi… Lexo më shumë »

Sfida e parave të Pixel – Mashtrime&Hack

Bashkohuni me lojën epike k me shumë lojtarë me shumë lojtarë për të fituar një shumë të madhe parash! Provo fatin tënd, konkurroni me lojtarë të tjerë anembanë botës dhe fitoni të gjithë 456 lojëra mbijetese në internet. Bëhuni i fundit në këmbë për t'u pasuruar! Në këtë sfidë me kallamar me shumë lojtarë në internet, ju duhet të plotësoni të gjitha sfidat e mbijetesës dhe të merrni një… Lexo më shumë »

Shooting Para – Mashtrime&Hack

Game detailsThis is a casual and entertaining lojë me qitje. Lojtarët në çdo nivel, në të shtënat me thikë të pafundme, merrni me saktësi pikë duke projektuar thikën e hedhjes për të futur mbështetësit rrotullues. Numri i mbështetësve dhe trajektoret e lëvizjes po ndryshojnë. Këto janë pjesë e përmbajtjes që rrit vështirësinë dhe argëtimin e… Lexo më shumë »

Money Run 3D – Mashtrime&Hack

Misioni juaj në lojën Money Run 3D është kaq i lehtë. Përpiquni të grumbulloni sa më shumë para gjatë rrugës. Sa më shumë para të grumbulloni, aq më të bukura do të jenë veshjet tuaja. Shmangni sendet e dëmshme të tilla si festa, faturë, dhe video lojëra që do t'ju bëjnë më të varfër ose ndoshta të pamundur për të përfunduar nivelin.… Lexo më shumë »

AdVenture Capitalist: Idle Money Management Cheats&Hack

Ever dreamed of owning your own business? Being the master of your own destiny? Becoming a capitalist tycoon? Do you just dream about money, money and MONEY, even when you sleep? Then AdVenture Capitalist is the idle clicker for you! FROM RAGS TO RICHESStart from the humble roots of running a lone lemonade stand to… Lexo më shumë »