Arkivat e etiketave: Paradise

Master Paradise Makeover – Mashtrime&Hack

Ever dreamed of a tropical lifestyle? Play Home Design: Paradise Life today- an offline home design game that allows you to create the ultimate tropical getaways, island lifestyle inspired custom interiors and holiday vacation resorts, and spa. Each new episode features a new interior or exterior design with a fascinating beach view and different HGTV… Lexo më shumë »

Parajsa e maceve – Mashtrime&Hack

Cat Paradise është një lojë klasike dhe e thjeshtë bashkimi. Rrëshqitni majat e gishtave për t'u bashkuar 2 macet e të njëjtit nivel për të marrë shpërblime të mëdha. Në fillim ju jeni një mace e vogël e lezetshme. Ju duhet të blini një të re dhe të bashkoni të njëjtat mace për t'u bërë më të mira dhe të përmirësuara. Menaxhoni çdo fole dhe mace macesh.… Lexo më shumë »

Parajsa e Luftës: Mashtrimet e humbura të Perandorisë Z&Hack

Bëhuni komandanti i fundit dhe pushtoni fronin! Në një ishull misterioz tropikal, një organizatë e korruptuar ka armatosur të pavdekurit dhe i ka lëshuar mbi banorët e saj. Jeni thirrur për të strategjizuar dhe pastruar ishullin. Ndërtoni një bazë për mbijetesë– Përmirësoni pajisjet tuaja për të ofruar mbështetje dhe burime për të ngritur një ushtri masive– Krijo… Lexo më shumë »