Arkivat e etiketave: Pocket

Rick and Morty: Pocket Mortys Cheats&Hack

Të #1 multi-dimensional grandson fighting simulator in the galaxy is back and better than ever! You’re Rick Sanchez, everyone’s favorite unstable genius. You’re yelling at Morty in your garage when a Mysterious Rick pops out of a portal and ruins your life. He traps you in an unfamiliar dimension where you discover that Morty collecting… Lexo më shumë »

Pocket Troops: Strategy RPG – Mashtrime&Hack

POCKET TROOPSMini special soldiers are ready for your instructions Commander. Pocket Troops is a cartoon battlefield military shooter where you have to lead a gangstar mini army of brave and purposeful commanders and combat against military strong bosses.Looking for a team of frontline mini warriors you can put in your pocket? Build a minion team… Lexo më shumë »

Pocket Ants: Colony Simulator – Mashtrime&Hack

* Gather resources and bring them back to your nest* Improve your nest chambers for extra bonuses* Feed your queen ant and breed worker and soldier ants.* Defeat and capture other creatures and make them join your army.* Collect all the creatures and make them stronger* Raid other player’s colonies for resources and bonus items.*… Lexo më shumë »

Mos vdisni nga uria: Edicion Xhepi – Mashtrime&Hack

Mos vdisni nga uria: Edicion Xhepi, sjell lojën e goditur të PC të shijuar nga mbi 6 milion lojtarë në Android. Tani mund të përjetoni lojën e pakompromis të mbijetesës në shkretëtirë plot shkencë dhe magji në lëvizje! Luaj si Wilson, një shkencëtar xhentëlmen i patrembur i cili është bllokuar dhe transportuar në një botë misterioze të shkretëtirës. Wilson duhet të mësojë… Lexo më shumë »

Birucë xhepi – Mashtrime&Hack

Biruca magjike është në rrezik! Ngrini shpatën tuaj, thirrni heronjtë përbindësh, dhe të mbrojë mbretërinë e fundit nëntokësore! Përdorni magjinë tuaj të zezë, mposhtni trupat mbretërore në betejat epike, dhe drejto ushtrinë tënde përbindësh drejt lavdisë!E nesërmja e birucës është në duart tuaja! Beteja problematike: Beteja është e thjeshtë, por problematike. Mund të rrëshqitni për të vrarë… Lexo më shumë »