Arkivat e etiketave: Poppy

Kapitulli Poppy Playtime 1 – Mashtrime&Hack

Ju duhet të qëndroni gjallë në këtë aventurë horror/puzzle. Mundohuni t'i mbijetoni lodrave hakmarrëse që ju presin në fabrikën e braktisur të lodrave. Use your GrabPack to hack electrical circuits or nab anything from afar. Eksploroni objektin misterioz… dhe mos u kapni. Welcome to Playtime Co.!Playtime Co. was once the king of the toy manufacturing… Lexo më shumë »

Poppy Smashers: Koha e frikshme e lojës – Mashtrime&Hack

👾 Welcome to Playtime Co.! 👾 How can you survive in the abandoned toy factory full of blood-thirsty Huggy Wuggy Monsters? Smash and Run! In this breath-taking game, you will experience as a curious player who roams around the factory and collect VHS tapes to solve the mystery of what happened. As you strive to… Lexo më shumë »

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy – Mashtrime&Hack

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy Lexo më shumë »

Poppy Money Run: Rich Race 3D Cheats&Hack

Kjo lojë është shumë më tepër se një e zakonshme “të varfër apo të pasur” garë vrapimi. Fitoni para, fitoni argëtim. This free game is popular to luajnë me shokët!A mund të bëheni kampion i garës për një miliarder? Gati për të dëgjuar zhurmën e parave të monedhës që derdhen në llogarinë tuaj. SI T TO LUAJ – Zgjidhni personazhet që dëshironi… Lexo më shumë »

Poppy Survival Game – Mashtrime&Hack

️Attention all players, loja është gati të fillojë. HOW TO PLAY 🚨– Dritë e gjelbër, Drite e kuqe: Dy rregulla që duhet të keni parasysh është “Ndalo kur është e kuqe dhe Vrapo kur jeshile”– Sfida Dalgona: Thyejeni karamele me të për të dalë me forma të ndryshme si: yll, ombrellë, rrethi,…– tërheqje e luftës: Përdorni… Lexo më shumë »

Poppy Play: Hide and Seek Cheats&Hack

Shijoni personazhet e lojës Poppy Playtime dhe lojën emocionuese të gjuetisë në një nga lojërat më të mira të fshehjes dhe kërkimit në treg. Nëse dini ndonjëherë për Poppy Play, Poppy Horror dhe ju jeni një adhurues i madh i lojërave të gjuetisë së fshehtë dhe kërkimit, atëherë është koha për të luajtur që ju të futeni dhe të argëtoheni… Lexo më shumë »

Poppy Kissy: Final Chapter – Mashtrime&Hack

And the horror continues when you meet Kissy Missy, a dear friend of Huggy, lurking around the abandoned factory. In Chapter 2, many hidden rooms and challenging missions await you to explore and complete. Përdorni dorën tuaj të fuqishme blu dhe dorën e kuqe për të hakuar qarqet elektrike ose për të rrëmbyer ndonjë gjë nga larg. Continue to find a… Lexo më shumë »

Lojë artizanale me litar lulekuqe – Mashtrime&Hack

Lojë Craft Poppy Rope Game është një lojë epike luftarake me gangsterët e personit të tretë të botës së hapur dhe super heronjve me lulekuqe me gjithçka që dëshironi & të gjitha tiparet që mund të kërkoni në botën e artizanatit. Qyteti juaj i Artizanatit është nën sulm nga zombie të rrezikshme dhe të zemëruar. Dëshironi të jeni super heroi i Craft Poppy që bota dëshiron dhe shpëto… Lexo më shumë »