Arkivat e etiketave: Burgu

Prison Life RPG – Mashtrime&Hack

Dear prisoners, this is Warden speaking. Welcome to the Prison, where you are SENTENCED to play! Can you survive the harsh prison life? Can you escape before your execution? ****NO ADS AND IAP ALLOWED****Prison Life RPG is a premium game with no ads or in-app purchases. Hurray! PRISON BROCHUREPrison Life RPG is a Roguelike+Survival+Simulation+Role-Playing game… Lexo më shumë »

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy – Mashtrime&Hack

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy Lexo më shumë »

Burgu i Stikut – Mashtrimet e udhëtimit të arratisjes Stickman&Hack

Nëse jeni adhurues të zhanrit të platformës 2D, do të vlerësoni mekanikën klasike dhe fizikën e ekuilibruar të Stick Prison: Udhëtimi i Arratisjes Stickman, lëvizja e objektit, kalimi në platforma lëvizëse, tunele të fshehura, kërkimet për sekrete, koleksioni i yjeve, dhe një kërkim i pafund kërcimi në emër të dashurisë. Asgjë nuk mund ta ndalojë topin të ikë. Çdo burg ka… Lexo më shumë »

Arratisje Stickman: Arratisje nga burgu – Mashtrime&Hack

“Një pushim nga burgu kërkon guxim dhe inteligjencë, guxoni ju? Një pushim nga burgu nuk është i lehtë, dy vëllezërit stickman kuqeblu kanë dështuar shumë, por ende nuk kanë gjetur një zgjidhje të qëndrueshme, ata kanë nevojë dëshpërimisht për ndihmën tuaj. Ndihmojini të ikin nga burgu. Si të arratiseni nga Stickman:– Lëvizni çdo shkop tek dera e qelisë në… Lexo më shumë »

Prison Escape: Stickman Adventure – Mashtrime&Hack

A fan of Arsène Lupin, a fictional gentleman thief and master of disguise, calls himself Lupin 19th. His hobby is adventure through prisons in the world. The challenges, the obstacles, the difficulties all are interesting to him. Nothing can stop him from escaping. Each prison has unique characteristics that he use special seperate skills to… Lexo më shumë »

24 Hour Prison Escape Mod for Minecraft PE Cheats&Hack

Install Prison Escape Mod for Minecraft PE. 😏Install prison break in the Minecraft world, but be careful you only have 24 orë. A challenge against the clock for true strategists and masters of disguise, a jeni gati? 🏃‍Put your skills to the test, you will need speed, agility and above all,a foolproof plan that will… Lexo më shumë »

Prison WreckFree Escape and Destruction Game Cheats&Hack

Prison wreck is a free action game to escape from prison by destroying walls and more with your superpowers. You need to escape from the policemen and free other prisoners by smashing, hitting and targeting your enemies (police). You’ll have awesome superpowers like a fast run, laser, tornado, wrecking balls and a car. This will… Lexo më shumë »