Arkivat e etiketave: Pull

Tërheqja e vargut – Mashtrime&Hack

Arti String Pull është kaq i bukur dhe është vërtet e thjeshtë të pikturosh kryeveprat e artit! Ne e dimë se çfarë po mendoni: Unë mund të pikturoj! po, e dimë, por kjo lojë i çon aftësitë tuaja të pikturës në një nivel tjetër. Ne të gjithë mund të pikturojmë në këtë lojë unike të pikturës. Rrëshqitni litarin dhe përjetoni argëtim të menjëhershëm. Ti mundesh… Lexo më shumë »

Puzzle Spiun : Tërhiq mashtrimet e pinit&Hack

Tërhiqeni kunjin në mënyrë të duhur për të shpëtuar vajzën!Nivele unike, spiunët e armikut, zombies, mumiet, robotë vrasës, kiborgët, edhe me shume. Një shumëllojshmëri pengesash që nuk i keni përjetuar kurrë më parë ju presin Ndjeni gëzimin e zgjidhjes së pengesave interesante gjatë rrugës dhe shpëtimit të heroit nga kriza Përdorni inteligjencën tuaj të shkëlqyer për ju në maksimum për ta shpëtuar atë!... Lexo më shumë »