Arkivat e etiketave: Sorting

SortPuz – Ngjyra e renditjes së ujit – Renditja e Lojërave Cheats&Hack

Mundohuni të renditni bojëra uji në tubat e qelqit në mënyrë që një gotë të mbajë vetëm një lloj ngjyre. Derdhni ujë me ngjyrë nga një tub në një tub tjetër për të përfunduar nivelin. Kjo lojë me ngjyra duket e lehtë por sfiduese gjithashtu. Nivelin më të lartë që arrini, aq më e vështirë bëhet pasi ka më shumë tuba… Lexo më shumë »

Puzzle me ujë – Mashtrime për klasifikimin e ngjyrave&Hack

Mundohuni të renditni ujin me ngjyrë në shishe derisa të gjitha ngjyrat në të njëjtën shishe. Derdhni ujë me ngjyrë nga një tub në një tub tjetër për të përfunduar nivelin. Kjo lojë shumëngjyrëshe duket lojë e lehtë por relaksuese – derdhja e ujit – për të trajnuar trurin tuaj. Nivelin më të lartë që arrini, aq më e vështirë bëhet që nga… Lexo më shumë »

Mister për Renditjen Hoop: Color Ring Stack Sorting Lojë Cheats&Hack

Mister për Renditjen Hoop: Loja e klasifikimit të raftes me ngjyra është një lojë e ndërlikuar, qesharake, dhe një lojë enigmatike problematike që përputhet me ngjyrat për ju për të vrarë kohën tuaj dhe për të marrë trajnimin e trurit. Gjithçka që duhet të bëni në këtë lojë grumbullimi është të përpiqeni të renditni unazat e ngjyrave dhe t'i vendosni ato në pirg derisa të kenë të njëjtën ngjyrë… Lexo më shumë »

Renditja e ujit Puz: Liquid Color Renditja Puzzle Lojë Cheats&Hack

Shijoni sfidat e lojës së renditjes mendore ndërsa renditni ujërat me ngjyra në tuba derisa të gjitha ngjyrat e njëjta të jenë së bashku në secilin tub. Është koha për të testuar mjeshtrin tuaj të zgjidhjes së enigmave të llojit të ujit dhe se si mund të mashtroni me ngjyra të ndryshme në shumë tuba. Kjo lojë e llojit të ujit të lëngshëm ju ndihmon të përmirësoni… Lexo më shumë »

Mister Sortball – Ngjyra Ndeshje Topi Renditja Loja Cheats&Hack

Mister Sortball – Color Match Ball Sorting Game is here for you! It’s a fun and addictive colorful balls sorting game that’s suitable for relaxing and sharpening your mind at the same time. Just tap the balls and sort the colored balls in the tubes until all the same colors are together in the same… Lexo më shumë »