Arkivat e etiketave: Test

Testi i trurit: Tricky Puzzles – Mashtrime&Hack

Brain Test is an addictive free tricky puzzle game with a series of tricky brain teasers. Different riddles and tricky tests will challenge your mind. This new puzzle game may break common sense and bring your new brain-pushing experience! You can enjoy yourself with your friends with this addictive and funny free IQ game. Mendo… Lexo më shumë »

Testi i trurit: Nurse Story Puzzle Cheats&Hack

Are you tired of following the rules?Are you longing for fresh ideas, and unique insights?You’re in the right place Solving these fun and easy puzzles to define how brainy you are. Get a fresh start!!! You’ve never expected how creative, logical you can be in these funniest quizzes. Playing is EASY!Identify the missing element. Ju… Lexo më shumë »

Testi i trurit 3: Tricky Quests Cheats&Hack

Bashkohuni me Alyx në kërkimin e saj për të gjetur gjashtë gurët e çmuar të fuqisë në mënyrë që të shpëtojë babanë e saj që po vdes. Ndërsa ndihmoni Alyx të kapërcejë enigmat e ndërlikuara dhe ngacmuese, takohuni me personazhet e ekskluzivitetit të Brain Test gjatë rrugës. A keni aftësitë e enigmës për të zgjidhur gjëegjëzat më të ndërlikuara ndonjëherë? A jeni në gjendje të gjeni të dhëna… Lexo më shumë »

Puzzle truri – Tricky Test Cheats&Hack

Mirë se vini në Brain Puzzle – Test i ndërlikuar – lojëra më të mira argëtuese dhe të menduarit! Shumë enigma të ndërlikuara dhe qesharake janë duke pritur për ju. Ju keni hyrë në një botë qesharake që mund ta bëjë mendjen tuaj të shpërthejë dhe të çlirohet nga kornizat e zakonshme! Le të testojmë trurin tuaj me Brain Up! 👌 🧠 Sfida e kallamarëve, Testi i ndërlikuar është… Lexo më shumë »