Arkivat e etiketave: Unicorns

Unicorns në Unicycles – Mashtrime&Hack

Ktheni brirët tuaj në shpata në këtë lojë luftarake të çuditshme dhe të ëmbël të drejtuar nga fizika me ylber, duke shfaqur njëbrirësh që nxisin. Luftoni kundër njëbrirësh të shumëngjyrësh në shumë nivele unike, ndërsa balanconi në uniciklin tuaj të besueshëm. Mprehni bririn tuaj dhe përgatituni për një gjakderdhje, përballja mitike e ylberit! Karakteristikat e lojës:• Aventurë me një lojtar përmes multiversit ku nuk ka dy nivele… Lexo më shumë »