Arkivat e etiketave: Ujë

SortPuz – Ngjyra e renditjes së ujit – Renditja e Lojërave Cheats&Hack

Mundohuni të renditni bojëra uji në tubat e qelqit në mënyrë që një gotë të mbajë vetëm një lloj ngjyre. Derdhni ujë me ngjyrë nga një tub në një tub tjetër për të përfunduar nivelin. Kjo lojë me ngjyra duket e lehtë por sfiduese gjithashtu. Nivelin më të lartë që arrini, aq më e vështirë bëhet pasi ka më shumë tuba… Lexo më shumë »

Puzzle me ujë – Mashtrime për klasifikimin e ngjyrave&Hack

Mundohuni të renditni ujin me ngjyrë në shishe derisa të gjitha ngjyrat në të njëjtën shishe. Derdhni ujë me ngjyrë nga një tub në një tub tjetër për të përfunduar nivelin. Kjo lojë shumëngjyrëshe duket lojë e lehtë por relaksuese – derdhja e ujit – për të trajnuar trurin tuaj. Nivelin më të lartë që arrini, aq më e vështirë bëhet që nga… Lexo më shumë »

Ku është Uji im? – Mashtrime&Hack

Merrni enigmën fituese të çmimit LOJA E VITIT! Ndihmoni Swampy duke e drejtuar ujin në dushin e tij të thyer. Çdo nivel është një enigmë sfiduese e bazuar në fizikë me mekanikë të mahnitshme të ngjashme me jetën. Pritini papastërtitë për të drejtuar ujin e freskët, ujë të ndotur, ujë toksik, avulli, dhe rrjedh nëpër skenarë gjithnjë e më sfidues! Çdo pikë ka rëndësi!• Tregime origjinale & Personazhet – Luaj… Lexo më shumë »

Stickman zjarri dhe uji 2 : Mashtruesit e Tempullit&Hack

Stickman Uji dhe Zjarri 2: Temple është një lojë enigmë problematike ku duhet të mishëroni të dy personazhet. Kontrolloni të dy ngjitësit në të njëjtën kohë dhe përdorni butonat për të lëvizur, kuti shtytëse, dhe mblidhni monedha për të gjetur daljen në labirint. Pas ikjes nga pylli nga Stickman Red And Blue, këtë herë e kuqja… Lexo më shumë »

Renditja e ujit Puz: Liquid Color Renditja Puzzle Lojë Cheats&Hack

Shijoni sfidat e lojës së renditjes mendore ndërsa renditni ujërat me ngjyra në tuba derisa të gjitha ngjyrat e njëjta të jenë së bashku në secilin tub. Është koha për të testuar mjeshtrin tuaj të zgjidhjes së enigmave të llojit të ujit dhe se si mund të mashtroni me ngjyra të ndryshme në shumë tuba. Kjo lojë e llojit të ujit të lëngshëm ju ndihmon të përmirësoni… Lexo më shumë »