Arkivat e etiketave: Fjalët

Classic Words Solo – Mashtrime&Hack

Classic Words is the number one word game to play against your smartphone or tablet (solitaire mode). Enrich your vocabulary thanks to the built-in word definitions!6 difficulty levels and many languages are supported: Anglisht, Spanjisht, Frëngjisht, Italiane, Gjermanisht, holandeze, and Polish. Tired of stumbling across cheaters or waiting hours for your opponent’s next move on… Lexo më shumë »

Vrasjet mesatare: Fjalët, Krimi & Mashtrime Misterioze&Hack

Merrni gotën tuaj zmadhuese dhe ndihmoni në zgjidhjen e mistereve të vrasjeve të tmerrshme në këtë lojë emocionuese me fjalëkryqe! Qarku Midsomer: një vend simpatik ku vilat, fermat, pyjet dhe përrenjtë krijojnë iluzionin e një qetësie, jetë e qetë dhe e qetë. Megjithatë mos u mashtroni… Midsomer është një vend shumë i rrezikshëm për të jetuar, me një vrasje rreth çdo… Lexo më shumë »

Fjalët Me Miqtë 2 – Lojërat e bordit & Puzzles Word Cheats&Hack

LOJËRAT TONA TË BORDIT TË LËVIZSHME ME SHUMË LOJTARË ME FJALË janë më të mira dhe më të zgjuara se kurrë më parë! Zbërtheni shkronjat, stërvitni trurin tuaj dhe kënaquni me një bollëk lojërash me fjalë dhe fjalëkryqe në Words With Friends 2! Zgjeroni fjalorin tuaj dhe tregoni aftësitë tuaja drejtshkrimore ndërsa kërkoni për fjalën me pikët më të larta në këtë të dashur… Lexo më shumë »

Wordington: Fjalët & Projektimi – Mashtrime&Hack

Follow the memorable word story together with Emma! Help her to renovate her Grandpa’s beautiful old mansion. You design the interior and exterior of the house by fixing what’s already there, choosing various objects, and so much more. To progress in the story, you will need to solve crossword puzzles. Beat and complete these crossword… Lexo më shumë »