Dielli: Key of Heaven Cheats&Hack

Nga | Qershor 9, 2023

Një lojë aksioni me elementë RPG në një botë mizore post-apokaliptike, një botë me rrezatim, uria dhe sëmundjet. Vetëm disa njerëz arritën të mbijetonin në atë sulm vdekjeprurës që goditi planetin nga hapësira, por pas një kohe të shkurtër një katastrofë e re filloi t'i kërcënonte të mbijetuarit. Dhe personazhi kryesor, the Chosen of the North-216 Community, do të duhet të merret me të.

Bota e post-apokalipsit. Qitës i personit të parë për mbijetesë.

The Sun Key of Heaven: Aksioni post-apokaliptik - është një gjuajtës në person të parë me elementë RPG me historinë e vet, qindra detyra, një arsenal të madh armësh dhe forca të blinduara, tregtisë, fraksionet luftarake, mutantët, banditë dhe prowlers. Eksploroni botën me një numër të madh vendndodhjesh, blini armët më të mira nga tregtarët dhe përmirësoni ato. Do t'ju duhet vetëm pajisjet më të mira! Pas te gjithave, qëllimi juaj kryesor është të shpëtoni Komunitetin tuaj nga uria. Dhe le të fillojë lufta për mbijetesë!!!

Sfondi i shkurtër.

Në vitin 2050, dielli lëshoi ​​një rritje katastrofike të energjisë në hapësirë, një valë fuqie që do ta zhyste qytetërimin tonë në kaos për shekuj. Edhe pse e parashikuar prej vitesh nga komuniteti shkencor, paralajmërimet e tyre u injoruan nga liderët botërorë që në vend të kësaj u grindën për shqetësime të vogla territoriale.

Kur vala e energjisë goditi tokën, një stuhi grimcash radioaktive mbuloi atmosferën në një gjendje vdekjeprurëse, mjegull kancerogjene. Mjegulla vrau pa dallim… të rinjtë, e vjetër, të pasurit dhe të varfërit ranë të gjithë në të njëjtën masë. Vetëm ata që kishin marrë parasysh paralajmërimet dhe ishin strehuar në bunkerë të braktisur u kursyen.

Kur furnizimet e tyre përfundimisht mbaruan dhe këto komunitete u detyruan të dilnin nga strehimoret e tyre, ata panë një botë të re shkretimi dhe kaosi. Një botë në të cilën ligjet e qytetërimit ishin zëvendësuar me ligjin e armës. Ato pak zona që kishin ende ujë të pastër dhe tokë të punueshme mbaheshin nga komandantët e pamëshirshëm të luftës dhe ushtritë e tyre.

Pikërisht në këtë botë do të dilte një luftëtar i njohur vetëm si Raven. Një luftëtar që do të shpëtonte popullin e tij duke e përkulur shkretëtirën sipas vullnetit të tij. Një luftëtar që një ditë do të bëhej legjendë.

Është një sfidë! Bota e apokalipsit ose ti?

Të dashur lojtarë! Kjo lojë është shumë e vështirë! If you want to have a rest playing The Sun Key of Heaven: RPG me veprim post-apokaliptik, është më mirë të gjesh një lojë tjetër për kalim kohe të këndshme. Sepse në këtë lojë është ferr! Që nga fillimi i projektit, vetëm pak lojtarë mund të mbijetonin në kushte të vështira të Djerrinës! Por nëse ende vendosni të provoni, mos u anko ne komente se vdes nga rrezatimi, helmimi, etja dhe uria! Dhe mos thoni se askush nuk ju paralajmëroi! Vetëm lojtarët më të vëmendshëm nuk do të kenë asnjë problem për të mbijetuar në botën e The Sun: Key of Heaven! Paç fat!!