Cop Traffic 3D – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 21, 2021


Në botën e nëndheshme të qytetit, një polic qëndron i vetëm kundër rreziqeve të trafikut përpara. Mbajtja e krimit në gji, ky oficer është i vetmi hero që qyteti ka për ta mbrojtur atë.

Patrulloni rrugëve natën, duke mbajtur një sy të ngushtë në makinat përreth jush. Mendoni se keni gjetur një kriminel? Më pas është koha të skanoni targat e tyre dhe të provoni instinktet tuaja. Mos lejoni që mashtruesit të largohen dhe të ikin në autostradë, ndiqi ata dhe tërhiqi para se të jetë tepër vonë.

Drejtësia është në pritje, në Traffic Cop 3D

Karakteristikat e Traffic Cop 3D:
-Drejtues të ndjekjes
-Lundrim nëpër rrugë
-Bëhu polici më i mirë në qytet!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *