Unicorns në Unicycles – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Ktheni brirët tuaj në shpata në këtë lojë luftarake të çuditshme dhe të ëmbël të drejtuar nga fizika me ylber, duke shfaqur njëbrirësh që nxisin. Luftoni kundër njëbrirësh të shumëngjyrësh në shumë nivele unike, ndërsa balanconi në uniciklin tuaj të besueshëm. Mprehni bririn tuaj dhe përgatituni për një gjakderdhje, përballja mitike e ylberit!

Karakteristikat e lojës:
• Aventurë me një lojtar përmes multiversit ku nuk ka dy nivele të ngjashme.
•Me shume se 30 -nivelet e thjeshta, secila me veti fizike unike që ndryshojnë taktikat tuaja të shpatës me njëbrirësh.
• Luaj me Playstation -in tënd të preferuar, Xbox, ose kontrollues MFi.
• Ylberët! Shumë gjak ylberi njëbrirësh.