Vlad dhe Niki: Cheats për fëmijë në piano&Hack

Nga | Tetor 13, 2021


🎼 🎹 🎺 Vlad dhe Niki ftojnë fëmijët dhe të rriturit në botën magjike të muzikës! Djemtë dhe vajzat do të mësojnë të luajnë instrumente muzikore dhe të argëtohen. Fëmijët e vegjël mund të krijojnë këngët e tyre. Por ne kemi instrumente për të gjitha këto. Kjo lojë muzikore falas është krejtësisht e përshtatshme për fëmijët nga 2 te 5 vjet e lart. Vlad dhe Nikita mund të mësonin të luanin instrumente muzikore dhe ju mund ta bëni këtë! Zhvilloni talentin muzikor të të gjithë anëtarëve të familjes!

🎵 🎸🥁 Shkarkoni aplikacionin tonë, dhe nuk mund të ndalosh së luajturi! Ka tinguj dhe instrumente të ndryshëm, të cilat e kthejnë pajisjen tuaj në një orkestër të vërtetë. Piano, kitarë, ksilofon dhe bateri - zgjidhni çfarë të doni. Argëtimi dhe edukimi mund të lidhen, sepse është shumë e lehtë të mësosh notat muzikore në një formë të lehtë dhe të ndritshme. Kjo është loja, që ka gjithçka për të mësuar muzikë! Luaj lojëra qesharake muzikore me Vladin dhe Nikin! 👬