Wordle – Mashtrime të përditshme të sfidave të fjalëve&Hack

Nga | Janar 14, 2022


Wordle – Sfida e përditshme e fjalëve – ju jep çdo ditë një sfidë fjalësh të reja falas!

Trajnoni trurin tuaj duke u përpjekur të gjejë fjalët e sakta në këtë lojë relaksuese të fjalorit.

Merrni dozën tuaj të stërvitjes ditore të trurit me këtë lojë falas me fjalë enigmash. Dashamirët e lojërave klasike me fjalë si Scrabble, fjalëkryqet ose anagramet do ta pëlqejnë këtë lojë fjalori gjueti dhe drejtshkrimi. Ju mund t'i ndani rezultatet tuaja me miqtë tuaj dhe t'i sfidoni ata që t'ju mundin kudo që të jeni!

Çdo ditë do të merrni një fjalë të re për të hamendësuar. Wordle kombinon lojërat më të mira të kërkimit të fjalëve dhe fjalëve, duke krijuar një përvojë vërtet sfiduese dhe problematike!

Wordle – Karakteristikat e sfidës së përditshme të fjalës:
• Fjalë e re çdo ditë për të marrë me mend
• Trajnim ditor i trurit: Mblidhni shkronja dhe shqiptoni fjalë në këtë lojë fjalori
• Lehtë për tu mësuar: lojë sfiduese fjalësh për dashamirët e çdo loje fjalësh si Scrabble, fjalëkryq, përleshje dhe enigma me fjalë të tjera!
• Relaksues: futuni në zonë ndërsa kërkoni fjalën e duhur
• Ndani dhe sfidoni miqtë tuaj

Wordle – Sfida e përditshme e fjalëve kombinon lojërat më të mira të kërkimit të fjalëve dhe lojërave të lidhura me fjalët duke krijuar një përvojë vërtet sfiduese dhe problematike.!

Wordle – Sfida e përditshme e fjalëve është FALAS për t'u shkarkuar dhe FALAS për të luajtur.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *