456 Karajinan salamet – Curang&Hack

Ku | Nopémber 25, 2021


Mun anjeun geus kungsi maén pangalusna kawentar bebas kaulinan 2021 – Blocky Craft sareng kaulinan survival, anjeun moal bisa malire mode game anyar ieu. Modeu salamet – modeu kaulinan anyar anu paling dipikaresep sareng diantisipasi dina blok karajinan 3D. Kaulinan ieu mangrupa kombinasi kaulinan survival, cookie tantangan, jeung block karajinan 3d.
Dina kaulinan ieu, anjeun pamaén 456 jeung anjeun kudu nungkulan leuwih ti 400 pamaén séjén pikeun jadi hijina juara. Craft Survival ngagaduhan seueur kaulinan 3d gelut sapertos lampu héjo lampu beureum, gunting kertas batu némbak, batu permata, jeung permén. Tangtangan salamet tina kaulinan gurita lumangsung di tempat kaulinan di dunya Mini Craft.

Jeung lampu beureum lampu héjo kaulinan, misi anjeun dijalankeun gancang-gancang sateuacan waktosna. Gunting kertas batu némbak, permén, sarta gemstone mangrupa tantangan individu. kaulinan ieu merlukeun skill Anjeun, kecerdasan, jeung kagancangan. Anjeun pasti moal bisa malire tingkat péso – kaulinan tarung pikeun survival.
Kaulinan survival karajinan blok mini ieu bakal nyugemakeun gairah anjeun pikeun tantangan anu sesah, ogé merangsang imajinasi sareng kréativitas anjeun. Sumawonna, eta oge pangalusna bebas kaulinan tina 2021.
Siap pikeun petualangan kana dunya karajinan blok pikeun salamet? Unduh 456 survival karajinan kiwari!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *