Kalori Go – Curang&Hack

Ku | Nopémber 23, 2021


Hiji kaulinan parkour nyata!! Awak gerak marengan ketukan musik.
Nyangking kasenangan latihan sareng pangalaman kaulinan anu teu pernah kantos aya.
Ku cara ngalakukeun gerakan-gerakan saperti gerak kenca atawa ka katuhu, ngaluncat, jeung squatting handap di dunya nyata, pamaén Dodge halangan tur meunangkeun harta karun di buruan. (Pamaén tiasa meunteun kakuatan fisik sorangan sateuacan mutuskeun pikeun ngalih ka gerakan anu langkung nangtang sapertos jongkok sareng luncat dina Setélan.)
Latihan iraha waé, mana di fusi ar jeung lingkungan 3D; pamaké bisa pindah antara mode AR jeung mode 3D di will.
Ngarasakeun tantangan musik sareng simulasi indrawi sareng fisik anu béda-béda dina tingkat anu béda
Kaulinan ieu sakaligus bakal ngadeteksi "Kalori" pangguna anu kaduruk sapanjang patandingan sareng ngarobih jumlah kalori sapertos "Koin Emas".
“koin emas” bisa disilihtukeurkeun di toko pikeun alat peraga kaulinan sarta komoditi husus.

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *