Wali Kartu: Dek Gedong Roguelike Card Game Cheats&Hack

Ku | Séptémber 29, 2021
Card Guardians mangrupikeun kaulinan RPG ngawangun dek roguelike dimana unggal kaputusan sareng kartu tiasa ngarobih pasang dina perang. Nalukkeun kartu anyar, ngawangun dek anyar, jeung perangna loba béda, musuh beuki kuat. Jelajahi dunya roguelike anu disebut Valentia, dimana para Wali ngajaga katengtreman salami rébuan taun dugi ka Poé Chaos sumping. Tugas anjeun salaku Pahlawan pikeun mulangkeun kasaimbangan sareng perdamaian di Valentia ku ngéléhkeun sadaya musuh anjeun, beurang peuting nepi ka karajaan-karajaanana aman deui!

Highlights kaulinan wangunan dek

– Bangun dek kartu anjeun sorangan kalayan strategi serangan sareng pertahanan anu béda pikeun ngirim musuh anjeun deui ka dungeons Chaos anu asalna..

– Ngarambat ngaliwatan sababaraha karajaan néangan mulangkeun karapihan dina roguelike RPG kaulinan petualangan dunya digabungkeun jeung alus vs. kaulinan kartu perang jahat.

– Coba strategi béda dina anyar, kaulinan wangunan dek seru dimana unggal move bisa mutuskeun pasang surut perangna.

– Ningkatkeun dek anjeun, coba kakuatan anyar, sareng janten Pahlawan dina Kaulinan Petualangan RPG Roguelike.

Jeung tukang tapi teu saeutik

Naha anjeun bosen kedah maéhan puncak sareng ngagali dungeon sadinten sareng sapeuting? Coba kaulinan urang! Kembangkeun strategi anu saé sareng maéhan musuh pikeun ngajantenkeun wengi sareng dinten Valentia damai deui.

Punten Catet! Kaulinan Gedong Dek ieu bebas maén, tapi ngandung barang anu bisa dibeuli duit nyata. Sababaraha fitur sareng tambahan anu disebatkeun dina katerangan Penjaga Kartu: Dek Building Roguelike Card Game ogé kedah dipésér artos nyata.