Kakaisaran Bek TD: Menara Strategi Pertahanan Kaulinan TD Cheats&Hack

Ku | Séptémber 30, 2021


Anjeun master terampil dina kaulinan strategi? Ngembang dina taktik wijaksana anjeun sareng ngalawan lawan anu pikasieuneun. Pimpin pahlawan perkasa anjeun sareng belaan wates daérah anjeun tina gelap!

Lebetkeun gim strategi sareng jutaan pamaén dina perang anu teu aya tungtungna di panjuru dunya pikeun meunang kameunangan sareng kamashuran.
Upami anjeun leres-leres penggemar Fantasy Tower Defense, kaulinan strategi TD Offline ieu teu tiasa dilangkungan! Anjeun bakal kaget ku grafik anu saé sareng midangkeun anu berkesan.

Tujuan anjeun dina gim strategi ieu nyaéta ngawangun rencana anjeun nyalira pikeun ngajaga tahta anjeun sareng ngabasmi penjajah, mawa perdamaian deui ka karajaan anjeun. Henteu ngan ukur nyekel ciri anu paling narik tina kaulinan TD, tapi ogé ngagaduhan seueur fitur-fitur anyar anu ngajantenkeun anjeun maénkeun sababaraha jam!

CIRI GAME
▶ Pertahanan menara epik anu pikaresepeun, senang jeung gratis! Kami namina Battle TD (Ltd.).
▶ Modeu offline anu tiasa anjeun maénkeun dimana waé iraha waé.
▶ Grafik kualitas luhur tibatan kaseueuran pertahanan menara sareng gim strategi anu sanés.
▶ Pertimbangkeun sadaya kakuatan dina panangan anjeun, taliti diajar ngeunaan musuh anjeun pikeun ngagaduhan strategi sareng taktik anu paling merenah. Ngawangun pertahanan pangsaéna sareng ngahontal kameunangan anu mulya!
▶ 120+ peta sareng tingkat anu duanana nangtang sareng pikaresepeun dina gim strategi.
▶ 4 jinis Pertahanan Pertahanan kalayan fungsi sareng kakuatan anu béda, sumping sareng 5 pilihan ditingkatkeun. Pamanah, Mage, Prajurit, Naga, Golem,..sadayana kagungan anjeun.
▶ 11 Pahlawan kalayan kakuatan sareng katerampilan anu béda. Pilih pahlawan anjeun pikeun mingpin btd 6 perang sareng rurusuhan dendam. Éléh atanapi éléh, terserah anjeun!
▶ 10+ jinis Runes unik anu ngabantosan nguatkeun pahlawan anjeun supados aranjeunna tiasa nyingkirkeun bos sareng penjajah anu galak.
▶ 30+ jenis musuh kalayan kaahlian jahat nyalira. Entong nganggap enteng minion, atanapi aranjeunna bakal ngancurkeun istana anjeun!
▶ Gelut bos anu sengit dina strategi adiktif sareng gim pertahanan menara ieu sareng pertahanan alam anu anjeun henteu kantos tiasa tingali dina pertandingan td gratis sanés!
▶ 5 Panambah tanaga – anu nyalametkeun sajati dina momen pertahanan paling hese.
▶ Langkung ti 100 prestasi dina kaulinan ieu – ngantosan bek anu paling kuat nalukkeun!
▶ Turnamén Kompetitif: Hayu urang tingali saha bek anu pangsaéna dina kajawaraan dunya, tantangan tanpa wates!

Sirah sareng buru-buru ngajaga istana sareng karajaan anjeun ti musuh jahat. Siap-siap pikeun pangperangan epik anu paling td 6 sadaya waktos.
Kami ngantosan anjeun kéngingkeun judul Best Defender Ever!

Hubungi kami pikeun dukungan sareng inpormasi salajengna ngeunaan Empire Warriors TD:
– E-mail: empiredefender@zitga.com.vn
– Fanpage resmi: HTTPS://www.facebook.com/empire.defender.official
– Grup Resmi: HTTPS://www.facebook.com/groups/empiredefender