Kota Dongeng – Curang&Hack

Ku | Séptémber 29, 2021
✨Paké topi walikota anjeun sareng ngawangun kota kalayan sagala jinis gedong.

🧀Karajinan sagala jinis suplai sareng barang-barang gaib pikeun ngajaga kota anjeun bagja sareng makmur.

🐄 Beulah hayam, sapi, komo mahluk gaib di tegalan Anjeun!

🧜Jelajah negeri dongeng mistis sareng janten babaturan sareng Sleeping Beauty, Salju Bodas jeung Little Beureum Riding Hood.

🧙‍Siap pikeun tantangan, tatarucingan, sareng harta karun dina petualangan anjeun nalika anjeun moro bebeneran sareng rejeki!

🦉Ngajalajah leuweung gaib, dunya jero cai misterius, gunung salju megah, sarta loba tempat uncharted séjén di fairyland nu.

🎯Ngalaman kahirupan walikota, patani, hiji petualang, tukang sihir, jeung tokoh dongeng, sadayana dina hiji kaulinan!

Miluan Facebook sareng bagikeun waktos anu saé pikeun ngawangun kota sareng walikota sanés.
HTTPS://www.facebook.com/fairytown.managene