Gir Final – Curang&Hack

Ku | Séptémber 30, 2021


Gir Final, kaulinan RPG strategis serba anyar anu dipidangkeun “Mechs & Budak awéwé”, badé sumping!
Nganyahokeun mechs anjeun dina will anjeun, ngalatih ton pilot anu saé tina padamelan anu béda sareng ngalaman perang mech anu narik ati!
Perjalanan anu nampilkeun Mechs Kuat & Pilot pikaresepeun badé dimimitian! Juragan, hayu urang gelut silih gigir!

CIRI GAME:
[Nganyahokeun mechs anjeun sacara bébas ku jutaan kamungkinan kombinasi!]
Kéngingkeun ratusan komponén ku méréskeun tahapan atanapi ngalangkungan pamekaran bagian, teras anggo ieu pikeun nyiptakeun mechs anu sangat kuat! Anjeun ogé tiasa ngumpulkeun baju mech khusus anu éndah!
[Ngalangkungan 100 pilot serbaguna kalayan rupa-rupa sipat sareng padamelan!]
Masing-masing pilot ngagaduhan kapribadian sareng kamampuan anu unik, sareng hadir nganggo modél dinamis sareng akting sora anu dipersonalisasi! Ngalatih pilot anjeun sareng gelut!
[Ngawangun basis anjeun nyalira sareng gaduh pilot anjeun ngahasilkeun produk nalika anjeun AFK!]
Ngawangun kamar, sapertos asrama, kamar pangamatan, hangar, laboratorium panalungtikan, gudang, sareng seueur deui. Tiap rohangan ngagaduhan sumber sareng bonus nyalira. Milih sacara bébas kamar mana anu badé didamel, sareng ngadamel dasar anjeun nyalira!
[Strategis & peta dinamis pikeun pangalaman panembak ngagulung sisi sampurna.]
Pilih antrian anjeun sacara ati-ati dumasar kana rupa bumi, barisan musuh anjeun, sareng tujuan misi anjeun. Ton misi taktis pikeun ngalengkepan dina waktu luang!

NGADUKUNG:
Ngarasa Luncat ngahubungi kami iraha wae upami anjeun aya masalah.
Facebook: HTTPS://www.facebook.com/FinalGearEN
Twitter: HTTPS://twitter.com/FinalGearEN
Youtube: HTTPS://www.youtube.com/channel/UCS6gg0Sukqa2tw1qHZKgsIw
Pangacaprukan: HTTPS://discord.gg/finalgear
Reddit: HTTPS://www.reddit.com/r/FinalGearOfficial/