Tycoon Sakola Luhur dianggurkeun – Curang&Hack

Ku | Séptémber 29, 2021
Naha anjeun kantos ngimpi ngeunaan ngajalankeun sakola?

Lajeng waktuna balik ka sakola! Siap-siap ngatur kahirupan sakola sapopoé murid anjeun!
Saksikeun paningkatan pangaweruhna sareng skor ujian ningkat nalika anjeun ningkatkeun kelas anjeun. Nyewa guru anu pangsaéna pikeun ngadidik langkung éfisién sareng ngawas murid anjeun’ karaharjaan!
Salaku sakola anjeun tumuwuh, anjeun bakal ngawangun deui ruang kelas, ngajarkeun mata pelajaran anu béda, sareng ngaku langkung seueur murid. Sakola anjeun bakal ngajalankeun sanajan anjeun henteu maén, ku kituna anjeun bakal neruskeun earn tunai sanajan offline!

TYCOON SMA IDLE
– Janten Kepala Sakola sareng ngajalankeun SMA!
– Atur murid anjeun nalika naék beus sakola, hadir kelas, jeung nganjang ka Kantin
– Untung tina investasi artos pikeun naekeun reputasi anjeun sareng janten beunghar!
– Bangun simulasi kakaisaran jutawan anu dianggurkeun!
– Ningkatkeun alat sakola anjeun pikeun ningkatkeun skor ujian anjeun!
– Ningkatkeun artos anjeun online atanapi offline dina kaulinan tycoon ieu!

Mun anjeun resep kaulinan SMA, teras Idle High School Tycoon mangrupikeun simulator kaulinan tycoon anu leres pikeun ningkatkeun kréativitas anjeun. Kéngingkeun artos pikeun ningkatkeun ruang kelas anjeun sareng ngalaksanakeun perobihan sakola anjeun. Ngajarkeun mata pelajaran anu anjeun resep: matématika, Fisika, kimia, sajarah, jeung géografi. Naha anjeun siap ngamimitian hirup carita SMA anjeun? Ningkatkeun kelas anjeun, napelkeun PR jeung nyiapkeun ujian, maén ogé offline. Janten hartawan anu teu aktif sareng siap-siap pikeun ngarobih sakola anjeun: ningkatkeun sakola anjeun sarta nyieun leuwih duit.

Ieu teu kawas kaulinan SMA dianggurkeun lianna, simulator SMA ieu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngatur guru sareng murid sareng nginget dinten kahirupan sakola, kéngingkeun artos gancang dina kaulinan tycoon simulator anu dianggurkeun ieu. Balik deui ka sakola henteu kantos langkung gampang kalayan kaulinan SMA ieu. Hirup carita SMA anjeun, ngagunakeun kauntungan dianggurkeun Anjeun pikeun ngalakukeun hiji makeover pinuh ku SMA Anjeun, jadi produktif jeung nyieun leuwih duit! Ningkatkeun kabagjaan murid anjeun dina kaulinan dianggurkeun ieu ku ngatur kahirupan sakola sapopoé, hayu aranjeunna istirahat di kantin, dahar sandwich atawa donat. Anjeun ogé bakal hoyong uih deui ka sakola sareng kaulinan dianggurkeun anu pikaresepeun ieu.

Naha anjeun bakal janten hartawan anu teu aktif dina simulator SMA anu pikaresepeun ieu? Kaulinan tycoon simulasi ieu bakal mawa anjeun balik ka sakola, tapi waktos ieu anjeun bakal anu ngajalankeun sakola saolah-olah anjeun kepala sekolah. Pastikeun murid Anjeun mahér dina loba mata pelajaran, kayaning math, Fisika, kimia, jeung sajarah. Kéngingkeun langkung seueur artos sanaos anjeun offline pikeun janten SMA jutawan, taipan dianggurkeun.

Naha anjeun terang aya ogé kantin di Idle High School Tycoon? Atur murid anjeun ogé nalika istirahat sareng ngantepkeun aranjeunna gaduh donat atanapi sandwich, bari Anjeun nyieun leuwih duit jeung ningkatkeun kabagjaan siswa Anjeun. Dupi anjeun earn tunai geus? Lajeng ngamimitian proyék makeover Anjeun, ngalegaan kelas anyar jeung nu geus aya, sareng ngabagéakeun murid-murid dina kaulinan SMA tycoon dianggurkeun ieu. Naha anjeun badé janten kapala sakola anu saé? Buktikeun ku mastikeun murid anjeun hadir di kelas, nyewa guru pangalusna, sareng seueur deui dina jalan pikeun janten hartawan jutawan anu beunghar dina simulasi kaulinan dianggurkeun ieu anu anjeun pikahoyong.

Naha anjeun siap janten jutawan jutawan dina kaulinan dianggurkeun ieu anu mawa anjeun balik ka sakola? Mimitian ayeuna robih sakola anjeun kalayan panghasilan dianggurkeun anu nguntungkeun pikeun ngalakukeun proyék dandan sareng ngalegaan seueur ruang kelas. Teu aya kaulinan tycoon anu dianggurkeun anu anjeun pikahoyong sapertos SMA anu dianggurkeun!

Sidik:
HTTPS://tinyurl.com/ycw5khrf

Syarat sareng katangtuan:
HTTPS://tinyurl.com/ybt2s9kt

kabijakan privasi:
HTTPS://tinyurl.com/yaajerrl