Ksatria urang razia: Leungit Skytopia – Curang&Hack

Ku | Séptémber 27, 2021
Implengan Nganggur RPG Ksatria Razia: Lost Skytopia bakal diluncurkeun 9/23!

☆☆ Ksatria urang Razia: Lost Skytopia mangrupikeun RPG fantasi dianggurkeun RPG kalayan gameplays inovatif sareng manpaatna loma. ☆☆

Nincak kana Karlmoss, dunya pinuh carita misterius sareng harta karun anu henteu kapendak, anjeun bakal ngamimitian petualangan lamunan.
Pikeun nyalametkeun Skytopia anu rusak, anjeun kedah ngempelkeun sareng nguatkeun pahlawan anu béda ras sareng kelas pikeun ngawangun tim anu kuat. Ku gabung kana serikat, anjeun tiasa ngalawan sareng petualangan sanésna pikeun ngéléhkeun monster, meunang seueur hadiah sareng ngahargaan anu hébat pikeun diri sareng guild anjeun.

▶ Pra-pendaptaran: HTTPS://bit.ly/3ihMbfF
▶ Halaman Facebook: HTTPS://www.facebook.com/KnightsRaid.UnlockGame

[Fitur Kaulinan]
▶ Kasual & Dianggurkeun, buana misterius ngantosan éksplorasi ◀
–Pendakan acara anu rewarding dina peta tina sababaraha tingkatan
–Bébaskeun waktos sareng énergi anjeun, meunang EXP sareng hadiah bahkan offline
–Pintonan nangtung, maén gampang ngan ku hiji leungeun

▶ Gaya Endah, pahlawan anu kuat kalayan bentuk anu unik ◀
–Ngalangkungan 100 pahlawan ciri tina 4 ras utama na 6 kelas béda
–Pahlawan tiasa nembus sababaraha jinis pikeun kéngingkeun kamampuan anu kuat sareng penampilan anu mekar
–Pahlawan anu bénten-bénten parantos ngepaskeun carita latar anu nyambung kana alur carita utama

▶ Stratégi Perang, nyebarkeun dugi ka 10 pahlawan sakaligus ◀
–Ngawangun barisan terkuat anjeun pikeun modeu PVP kalapa, judul sareng kahormatan sadayana milik anjeun
–Aréna Tim Unik ngamungkinkeun 10 pahlawan pikeun perang dina waktos anu sareng, unggal pahlawan ngagaduhan tempat pikeun caang
–Pangaruh beungkeut antara pahlawan mangrupikeun konci pikeun kameunangan, ngawangun tim anjeun kalayan bijaksana pikeun ngaktipkeunana

▶ midangkeun Inovatif, labirin anu pikaresepeun sareng bui pikeun sumanget wani ◀
–Milarian rute anu pangsaéna pikeun ngalirkeun labirin ku cara muterkeun kamar labirin.
–Seueur penjaga anu kuat ronda di bojong labirin. Janten siap perang upami anjeun badé lulus.
–Kajadian misterius anu béda bakal dipicu nalika ngajajah, sareng hadiah anu beunghar bakal dipasihkeun pikeun ngarengsekeun acara

▶ Kauntungannana Limpah, gampang sumber daya sareng bahan gratis ◀
–Kéngingkeun GRATIS VIP ngan ku log in, kaistiméwaan luhur ngajadikeun petualangan anjeun bébas perawatan
–Meunang GRATIS 50 narik ngaliwatan tahap carita gampang, teu kedah mayar sareng ngagiling