Bénténg panungtungan: Underground – Curang&Hack

Ku | Nopémber 25, 2021


Benteng, the largest community of survivors, geus ragrag.

Sakali mercusuar harepan dina pos-apocalypse, ayeuna ngabagi nasib anu sami sareng anu sanés. Ditengah-tengah huru-hara, sakelompok leutik salamet junun kabur ka gurun tandus.

Anjeun Panglima salamet ieu. Bari kabur horde zombie nu utterly ancur sanctuary panungtungan anjeun, Anjeun datang di sakuliah wangunan aneh jutting kaluar tina taneuh. Kaseueuran suplai sareng tinggaleun sakedik pilihan, Anjeun mutuskeun pikeun ngungsi di gedong ieu. Janten dimimitian kampanye salamet anjeun di dunya anu kaserang zombie ieu.

【BANGUNAN & Sesuaikeun panyumputan anjeun】
Kembangkeun panyumputan anjeun sareng seueur fasilitas sapertos Satelit Nexus, Generators kakuatan, Kontrol Misi, jsb. Rancang perenah panyumputan anu mana waé anu anjeun pikahoyong!

【Pahlawan jeung salamet】
Unggal pahlawan sareng salamet gaduh kaahlian hirup khusus anu ngabantosan aranjeunna salamet dina kiamat. Ti koki, dokter, jeung insinyur ka élmuwan, panambang, jeung prajurit, éta nepi ka anjeun éféktif ngagunakeun kaahlian maranéhna!

【KOMPOSISI TIM JEUNG SINERGI】
Kumpulkeun tim pahlawan anu rupa-rupa, masing-masing gaduh kapribadian sareng kamampuan anu unik. Rumuskeun kombinasi tim karesep anjeun pikeun ngabantosan anjeun nalukkeun kaayaan anu paling pikasieuneun.

【UJIAN KA WILD】
Lalampahan ka luar panyumputan sareng nyiar sumber daya anu berharga di gurun.
Nyetél kemah pikeun janten pangkalan operasi maju sareng titik sumber daya. Tapi kudu waspada! Zombies tiasa nyerang iraha waé!

【Ngadegkeun Sekutu jeung Babaturan】
Berjuang nyalira téh hésé, janten naha henteu gelut sareng babaturan? Miluan atanapi jieun Alliance sareng musnahkeun éta zombie sial sareng sekutu! Ngabantosan sekutu ku ngagancangkeun konstruksi sareng panilitian téknologi masing-masing.
Éta kaayaan win-win boh cara! Éta sadayana atanapi henteu ayeuna! Maju ka hareup, Panglima, jeung naek kapal dina petualangan Anjeun!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *