Liga Pantheons – Curang&Hack

Ku | Januari 13, 2022


Dangukeun ~ Dangukeun ~
League of Pantheons bakal sacara resmi diluncurkeun dina 12 Januari, 2022!
Buka sareng pra-pendaptaran ayeuna!

Tuturkeun kami pikeun émbaran leuwih lengkep jeung ganjaran via:
Facebook: HTTPS://www.facebook.com/LeagueofPantheons
Pangacaprukan: HTTPS://discord.gg/cTsW7QK3nr
Reddit: HTTPS://www.reddit.com/r/League_of_Pantheons/

Tebak saha anu bakal meunang gelut diantara Zeus, Odin, Wukong jeung Susanoo? abadi kuna ti Yunani, Norse, Jepang, Mesir jeung mitologi séjén, dikumpulkeun dina Liga Pantheons ieu. Dupi anjeun janten Summoner pikeun mawa deui kakuatan perkasa maranéhanana?

-Chill kaluar kalawan Auto-grinding
Hiji ketok pikeun meunangkeun XP, emas, sareng Epik Loots, dianggo nalika anjeun dianggurkeun atanapi offline
Kaulinan lengkep Destressing, kalawan euweuh grinding hartina

-DIY hiji Skuad Pahlawan Unik
5 unsur-unsur + 4 Posisi utama = Strategi Kombinasi Taya Wates
Sesuaikeun unggal Pahlawan sareng Gears unik, Runes jeung artefak

-Nelepon sadayana Legenda Kuna
100+ Pahlawan legendaris ti 8 utama Mitologi
Gratis 200 ngagambar heula 7 poé mantuan Anjeun manggil Pahlawan idéal

-Ngarencanakeun Strategi dina rupa-rupa midangkeun
Combo, Sinergi pahlawan, gol, Countermetas
Paké Basajan, acan Stratégi Jero dina battles kantos-ngarobah

-Kameunangan dina modeu PVP / PVE anu teu kaétung
pamaén tunggal, Multiplayer, Palang-server, Taya tungtung…Kabéh kaasup
Gelar juara, 5★ Pahlawan, Kulit - Ganjaran Epik ngantosan

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *