Ngagabung County – Curang&Hack

Ku | Nopémber 25, 2021


Masihan Newburyton makeover a! Balik ka imah budak leutik, and help the community enter the 21st century! Ngagabungkeun bahan karajinan, sareng barang-barang sanés pikeun ngadukung kamekaran kota! Mantuan rahayat downtrodden of Newburyton kalawan tugas husus karakter jeung masalah. Jeung ulah poho, kota bagja mangrupakeun kota thriving! Janten, hayu urang ngahiji!

Newburyton
Balik ka bumi budak leutik anu pikaboseneun henteu pernah pikaresepeun, janten naha henteu mulangkeun sadayana? Ngawangun deui tina taneuh nepi!

Karakter Eksklusif seru
Nepungan warga kota, tur mantuan aranjeunna kalayan senang, sarta kadang tugas aneh, pikeun mantuan ngaronjatkeun imah maranéhanana, kitu ogé cara hirup maranéhna.

Éksplorasi
Buka konci daérah anyar kota nalika anjeun naék, sarta meunang aksés ka karakter anyar, sarta kasempetan merging anyar.

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *