Lebak Tugu 2 – Curang&Hack

Ku | Oktober 15, 2021


AYEUNA kaasup bab anyar, Leuweung Leungitna:

The Lost Forest mangrupakeun bab husus kami geus dijieun pikeun mantuan ngajaga tangkal, salaku bagian tina Maén keur Planét urang Héjo Game Jam.

Kalayan opat adegan intim ieu, Kami ngarepkeun mere ilham anjeun pikeun nandatanganan petisi Play4Forests sareng nyatakeun minat urang babarengan dina konservasi leuweung.
Kami ngarepkeun anjeun resep kana pembaruan énggal sareng gabung sareng kami pikeun ngabantosan leuweung urang!

====

Pituduh indung sareng anakna nalika aranjeunna nuju perjalanan ngalangkungan arsitektur magis, mendakan jalur ilusi sareng teka-teki anu pikaresepeun nalika anjeun diajar rusiah Géométri Suci.

Sequel ka-unggul pangajén Monumen Valley, Lebak Tugu 2 nampilkeun petualangan anyar anu disetél dina dunya anu éndah sareng teu mungkin.

Pitulung Ro nalika anjeunna ngajarkeun budakna ngeunaan misteri lebak, ngajalajah lingkungan anu endah sareng ngamanipulasi arsitéktur pikeun nungtun aranjeunna dina jalanna.

====

"Subtly leuwih canggih ti nu miheulaan na" – MAKÉ KABEL

"Vignettes saeutik tina dunya surreal anu dianggo kaos kaki na sangkan kuring senang" – POLIGON

"Salah sahiji pangalaman kaulinan anu pangsaéna dina alat naon waé, apalagi mobile” – POCKETGAMER

"Kuring terpesona ku sadayana anu kuring ningali sareng ngadangu" – DESTRUKTOID

=====

Petualangan mandiri
Carita lengkep anyar ti alam semesta Monument Valley. Anjeun teu kedah kantos maén Tugu Valley pikeun ngarasakeun Tugu Valley 2.

Teka-teki anu didamel sacara individu
Ngarasakeun tingkat anu indah anu pinuh ku ilusi, tatarucingan tapa, ngagunakeun interaksi merek anyar pikeun ngajajah dinamika parobihan antara karakter.

VISUAL KONTEMPORÉR
Karya seni diideuan ku campuran eklektik gaya arsitéktur, gerakan artistik jeung pangaruh pribadi, unggal ditarjamahkeun kana struktur géométri anu endah.

AUDIO GEULIS
Lebetkeun diri anjeun dina soundscapes interaktif melodic anu unik, tailored sampurna pikeun unggal hambalan Ro jeung lalampahan anak nya.

=====

Lebak Tugu 2 ngan cocog sareng alat anu ngajalankeun Android 4.4 atanapi engké.

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *