My Singing Monsters Composer – Curang&Hack

Ku | Séptémber 27, 2021
Janten Monster Maestro dina My Singing Monsters Composer!

Ngalaksanakeun orkestra musik Monsters lucu tina kaulinan hit My Singing Monsters! Unggal Monster dipak ku kapribadian sareng vokal unikna sorangan, percussive, jeung sora instrumental. Nyiptakeun lagu asli anjeun nyalira nganggo pangropéa musik anu kuat sareng gampang dianggo, atawa nyieun deui paporit Anjeun! Pluss ngarasakeun bagian Monster teu kapanggih dina My Nyanyi Monsters 'Komposer Island, kawas sora Langka unik jeung Ethereals misterius.

My Singing Monsters Composer mangrupikeun alat anu saé pikeun diajar notasi musik dina cara anu pikaresepeun sareng émut. Jalma-jalma tina sagala tingkatan kaahlian bakal resep latihan nulis lagu sareng pangropéa musik saderhana ieu!

Unduh My Singing Monsters Composer today — Happy Monstering!

FITUR:
• Puluhan Monsters tercinta kalayan sora unik
• sora anyar pikeun Rare Monsters
• Nyusun lagu jeung Ethereals
• Tulis musik asli
• Diajar notasi musik
• Rékam sareng bagikeun lagu sareng réréncangan
• keyboard diwangun-di
• Puter offline sawaktos Anjeun keur di perjalanan
• Taya Iklan atawa purchases di-aplikasi
________

TETEP DI DIEU:
Facebook: HTTPS://www.facebook.com/MySingingMonsters
Twitter: HTTPS://www.twitter.com/SingingMonsters
Instagram: HTTPS://www.instagram.com/mysingingmonsters
YouTube: HTTPS://www.youtube.com/mysingingmonsters

TULUNG & NGADUKUNG: Kontak sareng Monster-Handlers ku ngadatangan www.bigbluebubble.com/support atanapi ngahubungi kami di buruan ku angkat ka Pilihan > Kontak Rojongan.