Pahlawan mitos: RPG dianggurkeun – Curang&Hack

Ku | Oktober 18, 2021


Pasukan gelap ngancam nasib dunya, tapi anjeun henteu nyalira! Nyauran tentara Dewa sareng Pahlawan anu unik tina budaya anu béda pikeun nyiptakeun tim elit anjeun nyalira. Anjeun teras tiasa ningkatkeun kamampuanna ku kaahlian anyar anu kuat, muka konci their iconic weapons, sareng nguatkeun aranjeunna pikeun perang epik. Kaulinan anjeun malah bakal ngumpulkeun ganjaran bari anjeun AFK pikeun mantuan Anjeun nyimpen realm!

fitur endah kaasup:

[Hiji Ketok - Lajeng Hands Free]
Kaulinan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun mutuskeun tingkat partisipasi anjeun. Anjeun tiasa sacara aktip ilubiung dina unggal perang atanapi ngarahkeun tim anjeun pikeun ngalakukeun nitty gritty sorangan dina modeu dianggurkeun. Kantun nyetél tim anjeun, jeung hiji ketok engké, Pahlawan anjeun kalibet dina eksplorasi sareng perang!

[Kabebasan strategis]
Campur sareng cocog Pahlawan dina sababaraha faksi sareng muka konci senjata legendaris pikeun menangkeun panangan nalika perjalanan sapertos Rogue anjeun! Béda tina barisan pahlawan anu kaku tina seueur kaulinan RPG, kaulinan ieu bisa nyieun unggal whim anjeun kanyataanana!

[Ngajalin Silaturahmi anu Teu Hilap]
Pesen batur dina Global Server Chat pikeun nyieun babaturan anyar jeung alliances ti sakuliah dunya! Mimitian Summoner Guild anjeun sorangan sareng gawé bareng pikeun ngaleungitkeun Titans sareng Dewata; teras tangtangan sekutu anjeun pikeun perang 1-on-1 anu ramah di sarena!

[Karakter ti Mitos Paporit Anjeun]
Ngajalajah 10 buana unik sabab alur carita epikna dihijikeun sacara lancar dina alur carita kaulinan peran sareng sajarah rébuan taun.! Pilih sareng ningkatkeun juara sapertos Zeus, Anubis, Izanami jeung Mulan kalawan kakuatan ketuhanan!

[Dungeons Unik jeung Fun Extras]
Naon bakal legenda anjeun, Summoner? Anjeun tiasa nyaluyukeun petualangan anjeun nyalira naha éta berjuang ngalawan kakuatan gelap atanapi nampi Berkah Dewata di Pantheon.! pilihan nyaeta YOUR!

=== Émbaran ===
[Facebook resmi]: HTTPS://www.facebook.com/MythicHeroesGlobal
[Discord resmi]: HTTPS://discord.gg/Xb4ggCJ8Fv
[Website resmi]: HTTPS://www.mythicheroes.com/

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *