Oray goréng: Dupi anjeun mantuan éta Cheats&Hack

Ku | Nopémber 28, 2021


Carita ngeunaan oray anu leungit anu ngamimitian perjalanan pikeun mendakan kulawargana kalayan seueur hal anu saé sareng pikaresepeun dina perjalanan ieu.. Dina lalampahan, Anjeun bakal maénkeun peran oray pikeun maok sareng troll naon waé, tapi ati-ati kana hal-hal anu bahaya ulah nyabak aranjeunna atanapi anjeun bakal mayar hargana..

Plot kaulinan nyaritakeun ngeunaan oray kaasup 3 tahapan:
+ Panggung 1: Oray kolot ngeclak endog dina peuting nu ribut
+ Panggung 2: Oray indit ka imah salah, naék kana luhur tangkal ningali imahna di kajauhan.
+ Panggung 3: Oray manggihan jalan balik ka imah katuhu
Oray goréng: maok – brain teaser Mangrupa kaulinan teka, Anggo uteuk anjeun pikeun maok sadayana anu anjeun pikahoyong. Seuri anjeun gairah urang. Kami bener senang jeung éta. Unggal tingkat mangrupikeun carita anu bakal ngajantenkeun anjeun bagja sareng ngaleungitkeun setrés.

Ngalatih logika anjeun. Anjeun pinter pikeun ngajawab sagala puzzles tricky ieu.

Good tuah tur ngundeur Mischief oray: maok + asah otak

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *