Pop Pop Bal – Curang&Hack

Ku | Désémber 30, 2021


Wilujeng sumping dina waktos santai anjeun sareng Bal Pop Pop ! Mun anjeun resep kaulinan ieu, punten bagikeun sareng réréncangan anjeun sareng seneng-seneng babarengan!

Aturan anu SIMPLE:
1、Gabungkeun bal kalayan jumlah anu sami
2、Kéngingkeun bal angka anu langkung ageung nalika anjeun ngahijikeun dua
3、Meunang ka nomer anyar

Fitur Balls Merge:
1、Desain elegan & épék kaulinan éndah
2、Gampang diajar sareng maén
3、Kaulinan nyimpen otomatis
4、Latihan uteuk

Teras we nyetél sababaraha ganjaran husus dina kaulinan, ganjaran ieu acak bakal muncul dina kaulinan Anjeun sakumaha game progresses. Anjeun ngan perlu ngadalikeun balna ragrag dina titik ganjaran pikeun nampa ganjaran. Éta tiasa janten barang anu kuat, eta bisa jadi ganjaran berehan, atanapi meureun aya hadiah tambahan anu teu kaduga.

Urang ngahargaan pangalaman anjeun sarta eupan balik. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun ngaoptimalkeun kaulinan ieu jeung mawa pangalaman kaulinan pangalusna ka sadaya pamaké.

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *