Poppy Sumputkeun 'N Neangan – Curang&Hack

Ku | Désémber 30, 2021


Poppy Sumputkeun 'N Neangan Playtime, a sumputkeun Palasik heubeul alus tur neangan kaulinan ku pulas horor saeutik. Lumpat nyumput ti Huggy Wuggy atanapi janten Huggy nyalira pikeun nyekel pamaén sanés. Panggihan atawa kapanggih, terserah anjeun!

Salaku hide a, anjeun kedah gancang kabur tina panangan Huggy bari ngabantosan ngabebaskeun batur-batur anjeun anu direbut. Lamun anjeun milih jadi seeker a, Anjeun kudu nyekel sakabéh pamaén saméméh waktu béak.

FITUR:
∙ Visual 3D endah pisan
∙ Maén salaku seeker atanapi hider
∙ Kontrol intuitif sareng midangkeun saderhana
∙ Pikaresepeun, sayah jeung adiktif

Coba anu pangsaéna pikeun salamet dina perjalanan horor ieu!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *