Pahlawan Ragdoll – Curang&Hack

Ku | Séptémber 30, 2021
Ragdoll Hero mangrupikeun gim superhero ragdoll anu pamungkas! Ngapung ngalangkungan hawa sareng naksir musuh. Ragrag sapertos ragdoll, nyingkahan sarap sareng nyalametkeun warga sipil anu polos. Anggo kaparigelan teka-teki sareng kamampuan peluncuran super pikeun nepi ka tingkat salajengna! Pilarian lingkunganana anu anyar sareng bahaya dina petualangan superhero anjeun.

FITUR:
• Kadali intuitif hiji-rampa
• karakter cool
• grafik Éndah
• midangkeun nangtang!