Cumi Kaulinan 3D: Lampu Beureum, Lampu hejo! Curang&Hack

Ku | Oktober 17, 2021


Bantahan:
Kaulinan ieu teu resmi. Éta ngan ukur kaulinan kipas!

Pikeun salamet anjeun kedah ngajalankeun ka garis finish. Anjeun gaduh hiji kasempetan sareng hiji halangan – hiji boneka, anu ningali anjeun. Entong ngantepkeun anjeunna ningali yén anjeun nuju ngalih upami henteu anjeun bakal ancur.

Lampu beureum, lampu héjo mangrupakeun hint alus nu nembongkeun naha anjeun bisa balik atawa henteu.

Saha waé anu ngahontal garis finish dina waktosna bakal nampi ganjaran. Anjeun moal ancur.

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *