Switchcraft: Pertandingan gaib 3 – Curang&Hack

Ku | Oktober 13, 2021


Wilujeng sumping di Pendle Hill, luhur Akademi pikeun tukang sihir! Tucked jauh di kota leutik Ipswich, Massachusetts, éta imah jauh leuwih ti murid na – a misteri poék jeung magis aduk nu bakal ngaguncangkeun dunya dukun ka pisan inti na.

Lydia, hiji 18 taun heubeul Pendle Hill freshman, geus ngiles, konspirasi keur brewing, da terserah sobatna, Bailey, pikeun meunangkeun ka handap misteri. Gaia terang Bailey tiasa nganggo pitulung anjeun! Ngagunakeun kaahlian cocog Anjeun, muka konci a rich mature story full of meaningful relationships, rasiah, sareng tatarucingan, dina pangalaman interaktif dimana pilihan Anjeun nyieun masalah jeung ngakibatkeun Bailey turun jalur béda. Anjeun tiasa milih saha anu anjeun percanten, saha anjeun henteu, saha anjeun resep, sareng saha anu anjeun resep pisan.

Nalika anjeun ngahudangkeun jalan anjeun ngalangkungan ratusan tingkatan anu pikaresepeun, novel grafis geulis ieu unfurls pikeun nembongkeun kabeneran balik leungit tragis Lydia urang. Matak mantra, uncover clues, ngumpulkeun ganjaran, jeung cocok 3 atanapi langkung permata sareng kristal magis pikeun ngamangpaatkeun kakuatan sihir dina carita fantasi urban interaktif anu pikaresepeun.

Dina petualangan ieu diatur dina dunya wizarding abad-21, Anjeun bakal pendak sareng tukang sihir sareng quirks anu pikaresepeun anu bakal janten babaturan pangdeukeutna anjeun…! Terserah anjeun kumaha jalanna carita anjeun.

Dina Switchcraft:

🔮 Temu anu teu kaduga sareng pertandingan Switchcraft 3 – ngalaman gravities arah béda, portals, jeung roh di alam métafisika!

💎 Tenangkan pikiran kacau jeung jodo 3 atawa leuwih gems sarta kristal pikeun ngaronjatkeun magicka Anjeun, sumber tina sagala sihir.

🗝📖 Kumpulkeun Kristal Magicka pikeun ngamangpaatkeun kakuatan sihir anjeun sareng muka konci carita misteri fantasi urban dina dunya sihir abad ka-21 ieu.

↔️ Pilih jalan anjeun dina carita interaktif ieu kanggo déwasa, euyeub ku hubungan bermakna, rasiah, jeung sihir.

🔦 Interaksi jeung carita – matak mantra, sarta manggihan sarta ngumpulkeun clues.

Switchcraft gratis pikeun diunduh sareng maén, tapi ogé ngidinan Anjeun pikeun meuli barang maya jeung duit nyata di jero kaulinan. Anjeun tiasa nganonaktipkeun pameseran in-app dina setélan alat anjeun.

Anjeun panginten peryogi sambungan internét pikeun maénkeun Switchcraft sareng ngaksés fitur sosialna. Switchcraft ogé tiasa ngandung iklan.

Patarosan atawa gagasan? Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun! Kontak di switchcraft-feedback@wooga.net.

Didatangan kami di http://wooga.com
Tuturkeun kami dina https://www.facebook.com/switchcraftofficial/
Syarat panggunaan: HTTPS://www.wooga.com/terms-of-service/
kabijakan privasi: HTTPS://www.wooga.com/privacy-policy/