Master Pedang: Ragdoll Ngalawan 3D Cheats&Hack

Ku | Désémber 31, 2021


Dupi anjeun siap pikeun battles seru di Master Pedang: Ragdoll Ngalawan 3D?

Geus waktuna pikeun jadi master ragdoll pedang sorangan!

midangkeun basajan pisan. Kontrol dalapan sareng ngapung nganggo pedang pikeun motong sadaya musuh. Manggihan konci na kaluar Maze nu.

Pedang anjeun tiasa ngabeledug tong TNT, megatkeun bata, megatkeun kaca, nempel kana tembok, kubus katumbiri, sarta tangtu ngéléhkeun musuh.

Ati-ati!
Bos ageung dina tarung tiasa ngabela diri kalayan pedang pedangna.
Sababaraha halangan nyandak hirup anjeun.

CIRI GAME:
◉ Grafik 3D anu saé;
◉ Midangkeun adiktif;
◉ Rupa-rupa halangan;
◉ Musuh anu pantes pikeun anjeun;
◉ Kontrol basajan;
◉ panganteur intuitif.

Master Pedang: Ragdoll Fight 3D gratis maén! Naon anu anjeun ngantosan? Unduh langkung gancang sareng ngamimitian perjalanan anjeun ka kamulyaan pahlawan pedang ragdoll!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *