Pamali – Cheats Game Partéi resmi&Hack

Ku | Nopémber 23, 2021


Ieu pangalusna sadaya kaulinan kecap! Ngalungkeun pésta imah dina telepon anjeun sareng maénkeun Taboo sareng obrolan pidéo! Beulah kana 2 tim sareng giliran pikeun ngajelaskeun kecap – ngan teu make kecap atawa salah sahiji kecap dina kartu! Tim anjeun kedah nebak kecap saloba-lobana sateuacan waktosna béak!

Kawas Charades sareng Heads Up!, Taboo téh senang for geus dewasa sarta teens. Kumaha anjeun ngajelaskeun APPLE nalika kecap RED, BUAH, PIE, CIDER sareng CORE sadayana tabu? Lamun salah ngagunakeun kecap tabu, tim séjén bakal buzz jeung anjeun bakal leungit hiji titik! Gaduh ribut fun jeung babaturan anjeun sarta kulawarga. Aplikasina tiasa dianggo upami anjeun babarengan dina hiji tempat, atawa misah via video chat! Buzzer, timer, kartu jeung video chat diwangun dina – Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta telepon anjeun. Pikir gancang, ngobrol gancang jeung naksir kompetisi!

FITUR
– IN-GAME VIDEO CHAT – Anjeun henteu peryogi aplikasi atanapi layar tambahan! Maén game pahareup-hareup jeung 2-6 babaturan, dimana wae anjeun aya!
– Ulin di kamar anu sarua – Maén Mode Partéi Lokal dina hiji telepon, kalawan pamaén taya!
– AD-FREE kaulinan – Seneng-seneng sareng nol iklan pikeun ngaganggu anjeun!
– MODE DUA-PAén – Tangtangan hiji réréncangan sareng Modeu 2 Pamuter anu unik!
– 500 KARTU – Ngawengku kartu tina kaulinan aslina!
– PAKET KARTU TAMBAHAN – Mésér dek téma anu pikaresepeun pikeun ngajaga kaulinan anjeun seger. Ieu kaasup:
Dunya liar
Pikaresepeun & Kaulinan
Pecinta dahareun
Selebritis

... sareng dua dek Misteri anu pikaresepeun!

CARA MAINKAN

Jieun kaulinan
Mimitian kaulinan sareng ajak babaturan anjeun. Atawa jieun grup obrolan in-app sareng réréncangan anjeun sareng mimitian kaulinan tina obrolan anjeun!
Taboo mangrupa kaulinan pikeun 2-6 pamaén online, kalawan video obrolan kaasup. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa maénkeun face-to-face sanajan anjeun teu bisa babarengan. Anjeun oge bisa maénkeun kalayan saloba babaturan anjeun resep, sacara pribadi, kalawan Mode Partéi Lokal.

Bagikeun jadi dua tim
Bagikeun kana dua tim sareng nami tim anjeun.

A Clue-giver ditugaskeun ti Tim A
A clue-giver ti tim A bakal dipilih ku aplikasi. Dina babak salajengna, a Clue-giver ti tim B bakal nyandak giliran maranéhna.

Clue-giver ngagambar kartu
Ngan ukur Clue-giver ti Tim A, sareng sadayana Tim B, bisa ningali kartu. The Clue-giver kedah nyobian ngabejaan tim maranéhanana naon kecap téh, tanpa nyebutkeun salah sahiji kecap Tabu.

Tim B nangtung ku Buzzer
Tim B bakal buzz lamun Clue-giver nyebutkeun kecap Taboo!

Lalajo timer
Tim anjeun kedah nebak kecap saloba-lobana sateuacan waktosna tamat. Anjeun bakal meunang 1 titik per tatarucingan bener.

Ngaliwatan kartu
Anjeun tiasa skip 2 kartu unggal péngkolan. Saatos éta, tim séjén bakal meunang 1 nunjuk unggal waktos Anjeun skip kartu.

Réngsé kaulinan
Kaulinan ends lamun unggal pamuter geus nyokot péngkolan salaku Clue-giver. Atawa lamun unggal tim geus miboga jumlah sarua giliran sakumaha Clue-giver.

MODE PARTAI LOKAL
Upami anjeun sadayana dina tempat anu sami, Anjeun tiasa maén kalawan saloba babaturan anjeun resep, ngagunakeun telepon tunggal!

– Beulah kana 2 tim
– Giliran janten Clue-giver
– Lamun anjeun Clue-giver, pastikeun tim anjeun teu tiasa ningali layar
– Mun anjeun dina tim lawan, diuk atawa nangtung tukangeun Clue-giver jeung ngagorowok lamun maranéhna ngagunakeun kecap tabu
– The Clue-giver lajeng kudu mencet buzzer

2-modeu pamaén
Anjeun oge bisa maénkeun kalayan hiji sobat dina dua-Player Mode!

– Giliran janten Clue-giver
– Buzz sorangan lamun ngagunakeun kecap tabu
Janten master kecap sareng ngéléhkeun lawan anjeun nyalira.

Tim-up sareng maén sareng réréncangan anjeun, dimana wae anjeun aya!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *