Tag Arsip: Anime

My Sweet Stalker: Sexy Yandere Anime Dating Sim Cheats&Hack

Find your perfect yandere girlfriend in this unique bishoujo game from Genius Studio Japan! ■Synopsis■ You are a computer geek who finds fulfillment in your anonymous online advice networkUntil you offer advice to the wrong girl. Things quickly escalate and even though you block her, she somehow figures out your true identity. Can you… Maca deui »

Saatos Kabogoh Sakola: Anime Seksi dating Sim Cheats&Hack

■ Sinopsis ■ Saatos nyéépkeun waktos anjeun pikeun nyingkahan usaha fisik anu teu perlu, rutinitas sadidinten anjeun anu sampurna anu direncanakeun kaganggu ku ucing sesat… Ayeuna yén sadayana anu aya di sakola parantos ningali poténsial atletik anjeun, teu aya kabur tina tilu kaptén klub anu paling ulet nalika aranjeunna nyobian ngarekrut anjeun. Éta henteu sadayana goréng — aranjeunna nembé kajantenan… Maca deui »

Criminal Desires: BL Yaoi Anime Romance Game Cheats&Hack

■Synopsis■ The star duo of the precinct, you and your partner are tasked with infiltrating a notorious crime family to bring it down from the inside. Brought under the wing of a charismatic leader, what you find is far from what you expected. In the criminal underworld, it’s difficult to know who you can trust…… Maca deui »