Panonpoé Caang ka Kami – Visual Novel Cheats&Hack

Ku | Oktober 31, 2021


Carita émosional anu hatena ngurilingan masalah kaséhatan méntal sareng hubungan rumaja! "The Sun Shines Over Us" nyaéta kaulinan naratif empati anu nyentuh kalayan pilihan sareng sababaraha tungtung di SMA Indonésia.

🌻CARITA🌻
Anjeun muterkeun salaku Mentari, korban bullying anu kakara dipindahkeun sakola jeung nyoba cageur tina trauma kaliwat nya. Di buruan, Anjeun bakal mantuan manehna nyieun pilihan ngaliwatan kahirupan sakola jeung ngalaman kajadian-ngarobah hirup nu bakal mangaruhan kahareup nya.

🌻PAKAITAN🌻
Di sakola, aya loba siswa unik, masing-masing gaduh karakter sareng neurosis anu béda. Aya tilu karakter utama anu unggal rute platonik anu béda gumantung kana pilihan anjeun sapanjang carita.

🌻REPRESENTASI KESEHATAN MENTAL🌻
Maén salaku Mentari, anjeun bakal nyanghareupan karakter anu béda-béda kalayan pamahaman anu béda ngeunaan kaséhatan méntal sareng sanés ngan ukur anu ngagaduhan tantangan kaséhatan méntal. Ngaliwatan kaulinan, anjeun bakal mendakan masalah karakter anu sanés sareng anjeun ogé tiasa silih bantosan dina waktos anu bahaya!

🌻HENTEU URANG SUNDA🌻
Anjeun tiasa muterkeun deui kaulinan sareng mendakan pamandangan anyar anu anjeun lasut sateuacana – naon anu anjeun sono dina munggaran, Anjeun bisa manggihan kadua kalina! Choosing different options might open different scene and muka konci deeper conversations with different characters.

🌻SAHA BISA MAIN🌻
Salaku kaulinan henteu ngeunaan skill kedutan, eta explores carita dumasar kana learning jeung empati. Jalma anu mikaresep carita émosional kalayan karakter unik bakal resep The Sun Shines Over Us.

🌻CIRI🌻
• Carita jeung 15 bab, tegangan peuntas 100.000 cacah kecap
• 6 tungtung béda
• 15 karakter animasi kalawan 2 gaya fashion
• Leuwih 25 backgrounds beautifully rendered
• BGM memorable
• 31 CG geulis pikeun ngumpulkeun sakuliah buruan

Kaulinan média sosial
HTTPS://www.facebook.com/thesunshinesoverus

🌻Ngeunaan DEVS🌻
• Eternal Dream nyaéta hiji-hijina studio kaulinan di Lampung, Indonésia.
HTTPS://www.facebook.com/eternaldreamstudio
HTTPS://twitter.com/eternaldream1st

• Niji Games nyaéta studio kaulinan kolaborasi munggaran di Indonésia.
Sambungkeun sareng kami dina média sosial:
HTTPS://www.facebook.com/nijigamesstudio
HTTPS://www.instagram.com/nijigames/
HTTPS://twitter.com/nijigamesstudio

🌻 SYARAT MINIMUM ALAT 🌻
• RAM: 4GB
• Chipset: Snapdragon 450 atawa sarimbag
• CPU: Quad Core 1.8 GHz atawa sarimbag

Hatur nuhun maén!

Ninggalkeun Balesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *